lauantai 4. helmikuuta 2012

Jatkuva muutos


Kävin Turuuuuussa ottamassa pari uutta tatuointia. :) Tykkään.

Teki Jesse, L:n kaveri
Nemo <3



Ei ole ollut vähään aikaan intoa kirjoitella, on tapahtunut paljon ja lyhyessä ajassa. Muutokset elämässä ovat vain hyvästä - muutoksen tekeminen ja siitä päättäminen on vain niin kovin raskasta. Muistot on rakkaitta, niistä ei onneksi KOSKAAN tarvitse luopua.

Nyt on oma uusi koti ja omat tavarat - tulee myös uusia omia tavaroita ja uusia omia tapoja. Osa muutoksista tuntuu hankalalta ja vaikealta, jopa haikealta, mutta silti innolla opettelen näitä uusia tapoja. 


Töissä on ollut mukavaa ja olen tutustunut mahtaviin tyyppeihin sekä ihaniin uusiin persooniin. Viihdyn töissä. Töihin on mukava mennä. Silti sielläkin haen koko ajan muutosta, mitä seuraavaksi? Varmaan opiskelemaan töiden ohessa. :)

Nemo on viihtynyt ja saanut uuden kivan koirapuiston. Viimeiset kaksi viikkoa pikku Eetu Turusta vietti aikaa Nemon kanssa ja kivaa oli. Nyt varmaan molemmat pienet pojat taas hetken totuttelevat olemaan yksin - ilman sitä kaveria. Se voi olla vähän vaikeaa, mutta kaikkeen tottuu. Kohtahan taas nähdään kun Nemo menee puolestaan lomailemaan L:n ja H:n luokse Turkuun. :)  (PS. Nemo sai uuden/vanhan vinku-lelun. Rakkautta.)


Nyt istun kotona, "sohvalla" (patja lattialla), katselen telkkaria. Olen väsynyt elämästä ja muutoksesta. Haikealla fiiliksellä kävin myös sanomassa näkemiin rakkaalle veljelleni, joka muuttaa Kuopioon, töihin. Iloitsen hänen puolestaan kovasti, koska sinne hän on paljon kaivannut, mutta samalla harmittelen omasta puolestani, koska L on sitten niin kaukana. Paras veli ikinä! <3 (Autolla pääsee, joo, tiedän. :) )

Iloitsen myös ystäväni L:n puolesta, jota tänään autoin muutossa. Hänellä on aivan ihana koti nyt Turussa Aurajoenrannalla. Näen jo itseni nauttimassa kesäpäivästä L:n ihanalla parvekkeella - ja millainen KOTI. Ihana! :)


Näihin tunnelmiin tällä kertaa. Ihana pikkuinen Nemo nukkuu turvallisesti jalkaani vasten. <3
Huomenna M:n kanssa ulkoilua ja ruokailua.

Ne hetket. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti