sunnuntai 11. syyskuuta 2011

11.9.2011

Tää viikonloppu ei menny niinku piti. Munhan piti olla Helsingissä pitämässä hauskaa M:n kanssa ja nähdä kaikkia ihania ystäviä, mutta murtunut jalka päätti toisin. Heitin perjantaina kyynärsauvat nurkkaan ja klenkkasin L:n ja ihanan naapurini H:n kanssa elokuviin katsomaan tätä.


Leffa oli mielestäni hyvä, sitä sen kummemmin arvioimatta. Sellainen elämäntapaintiaani-elokuva. Hyvänmielen-leffa.

Lauantaina tarkoitus oli mennä auttamaan ystävääni L:aa purkamaan tavaroita, koska hän muuttaa Turkuun (?!) ja sit sen päälle saunomista & leffankatsomista vielä naapurissa tai meillä. Muutto puteni, joten päädyttiin sitten saunomaan naapuriin ja tyhjentämään viinilasilliset sekä parantamaan maailmaa, koska leffa oli niin huono, ettei sitä kukaan jaksanut katsoa. Sain myös L:n yökylään kun salajuonin sen juomaan hieman liikaa valkoviiniä. 

Tämä aamu päivä kului tehden L:lle smoothieta aamupalaksi, hieman spinningiä kipeällä jalalla (varovasti, joo, joo.) ja leffan loppuunkatsomista naapurin kanssa. Kävimme myös palauttamassa leffan (kävellen!) tuonne läheiseen videovuokraamoon. Nemokin on ihan loppu, kun on leikkinyt koko päivän Eetun kanssa.


Kuvia viikonlopusta kun vaan jaksan laittaa ne koneelle.


Weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti