perjantai 18. marraskuuta 2011

Onnea on

Elämä koostuu pienistä onnenaiheista. Tänään on hyvä päivä. Päivästäsi tulee hyvä kun aamulla ensimmäiseksi ajattelet siitä tulevan hyvä. :)

Onnea on pieni koira nukkumassa vieressäsi mitä kummallisimmissa asennoissa. Nemo saa aina minut hyvälle tuulelle. Kävin sitten viemässä roskat tai jumpassa, olin sitten poissa sen 2 sekuntia tai 2 tuntia, aina on kotona joku, joka palavasti odottaa, että pääsee juuri sinun syliisi.

Onnea on hyvät (tai huonot) tv-ohjelmat, joita katsoessa ei tarvitse miettiä elämää suurempia asioita. Tänä syksynä olen taas koukuttanut itseni BB:n pariin. Tiedän, ei tarvitse edes mainita millaista roskaa se oikeasti on. Myös Maajussille morsian-sarja on taas sulattanut sydämeni. <3

Onnea on hyvät ystävät ja kaverit. Ne saavat sinut aina hyvälle tuulelle, jos paha mieli tai tuuli vaivaa. On joku, jolle voit oikeasti kertoa huolistasi ja se joku ei jätä sinua tyhmien töppäilyjen takia. Joku, jolle voit soittaa vaikka keskellä yötä jos siltä tuntuu.

Onnea on liikunta. Ilman liikuntaa en voisi kuvitella eläväni. Lapsena liikuntaa tuli luonnostaan kun ulkoiltiin joka päivä. Myöhemmällä iällä elämääni kuului jääkiekko ja juoksu. Nykyään raahaan itseni ryhmäliikuntatunneille tai juoksulenkille metsään, koska siitä tulee niin hyvä olo. Adrenalin rush. Rakastan sitä tunnetta urheilun jälkeen.

Onnea on hyvä ruoka. Minulla on vähän kummallinen suhde ruokaan.  Syön terveellisesti pääsääntöisesti, nautin ruuasta ja sen tuomasta mielihyvästä. Jos maailmasta pitäisi valita yksi ruoka-aine jolla eläisin koko loppuelämäni, se olisi juusto. Miten joku ei voi pitää juustosta..?

Onnea on nukkuminen. Olenko koskaan maininnut kuinka paljon rakastan nukkumista? Se hetki illalla kun saan kaivautua peittojen ja tyynyjen väliin on paras hetki päivästä. Ottaa hyvän kirjan käteen ja sytyttää yöpöydälle valon. Nukahtaa kirjan lukuihin ja nähdä koko yön jännittäviä unia.


Onnea on pimeät syysillat. Rakastan syksyä! Syyssateet, syksyn lehdet, pimenevät illat, kirpeä ilma, aikaiset syysaamut, kuura maassa ennen lunta, nastarenkaat autossa. Elän syksyllä.

Onnea on rakastaminen. On ihanaa antaa rakkautta läheisille ja saada heidät tuntemaan itsensä tärkeiksi.  Näytä tunteesi, koska ikinä et voi tietää mitä seuraavaksi tapahtuu.

Onnea on työ, josta pidät ja työpaikka jonne mielelläsi menet. Hyvät työkaverit ovat plussaa tässäkin asiassa. Työ pitää sinut kiinni tässä pienessä oravan pyörässä, jossa elämme. Saat rahallista korvausta vapaa-aikaisi tuhlaamisesta ja voit ostaa hyödykkeitä, joita koet tarvitsevasi.


Onnea on tämä päivä, joka alkoi mansikkamehulla. <3


Ja ettei totuus unohtuisi. Onnea olisi tämä muotoilurauta. :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti