lauantai 19. marraskuuta 2011

Pikkujouluilua

Olin eilen naapurini H:n kanssa hieman pikkujouluilemassa ts. vietettiin H:n synttäreitä kolme kuukautta myöhässä ja mun tulevaa uutta työpaikkaa juhlittiin. Oli kyllä kaikenlaisia hiihtäjiä liikenteessä. Mikä meihin aikuisiin ihmisiin menee aina humalassa? Ihmiset luulee, että voi elää kuin siat pellossa ja käyttäytyä miten sattuu. Näitä ihmisten toilailuja hassutuksia on kyllä kiva sivusta seurata. :) Kunhan itse muistaa yrittää käyttäytyä suhteellisen siististi.

Tapasimme muutamia hauskoja tyyppejä ja saatiin hyviä keskusteluja aikaan. Harmi kun ilta kuitenkin loppui tappeluun taksijonossa. Siis mehän ei tapeltu vaan edessä olevat taksia odottavat nuorehkot mieshenkilöt kimpaantuivat toisiinsa ja odotteluun. Saatiin sitten sopivasti siitä taksi kotia kun alkoi nyrkki heilumaan ja me siirryimme jonossa ensimmäisiksi. Miksi maailmassa pitää olla niin paljon väkivaltaa? Mitä ihmiset hyötyvät siitä?

Tänään heräsin aikaisin, pohdin lenkille lähtemistä, mutta sohva houkutti enemmän. Ehkä illemmalla? Olen puhunut puhelimessa mukavia (?!) ja käynyt kaupassa. Ruokakin valmistui kun vähän jaksoin kättä heiluttaa ja ottaa tavarat esille jääkaapista. 

Nyt innolla odotan maanantaita kun menen uuteen työpaikkaan. Jännittää. Perjantaina 25. pvä on jo tutustumispäivä tulevan työpaikkani toiseen toimipisteeseen Leppävaaraan. Odotan innolla tätä ja vkonloppua kun saan taas tavata ystäviäni Helsingissä. Sydänsydänsydän. 

Mutta nyt hyvällä ruokahalulla ruokaa naamaan ja jatkan hyvän kirjan lukemista. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti